Tegnap lezajlott a 85. Oscar-díj átadás. Be kell valljam már nagyon vártam az eseményt, ugyanis minden évben valamiért lázba hoznak a jelölt filmek. Pár évvel ezelőtt még a hajnalban kelésre is képes voltam azért, hogy végignézzem a ki és milyen díjat söpör be. Azóta a munka miatt erre már nincs időm és kapacitásom se, így marad a pár órás csúszás és a filmek szeretete.

Megpróbáltam a legszebb darabokra koncentrálni, mert persze a rossz ruhaválasztás is említésre méltó, mégis a szép kreációkat jobb nézegetni, ugye?
Lássuk ki és mit viselt tegnap a vörös szőnyegen!

Jessica Chastain.jpg

Jessica Chastain, csodásan fest ebben az Armani Prive nude estélyiben

Amy Adams.jpg


Amy Adams mint egy mesebeli hercegnő tündököl ebben az Oscar De La Renta kreációban!

Reese Witherspoon.jpg
Reese Witherspoon Louis Vuitton-ban! Melynek kiválasztásában a kislánya segített neki. Az immáron 3 gyermekes anyuka, remek formában van és ez a ruha remekül tükrözi a személyiségét.

Ha tetszik a cikkem akkor a teljes írásért kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerubinastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr45104489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása