Örömmel jelentem be Nektek, hogy egy pár hónappal ezelőtti cikkem hatására az Exit the room csapat együttműködést ajánlott fel. Amire örömmel rábólintottam, ugyanis a tárgya nem más, mint egy megnyerhető kaland a rejtvényekkel teli pincében, ahol mindössze 60 perc áll rendelkezésedre ahhoz, hogy kijuss.
Szeretném ha Ti is kipróbálnátok ezt a csöppet sem unalmas játékot, ugyanis garantálom, hogy egy életre szóló élményt ad ez az 1 óra.

fb-nyeremenyjatek-post_1.jpg

Éppen ezért útjára indul egy megosztós játék, aminek fődíja egy belépő lesz.
Akik nem nyernek majd azok se szomorkodjanak, ugyanis a blog minden olvasója lehetőséget kap arra, hogy kedvezményes áron kipróbálja a rejtélyekkel teli pincét.

dac803ce269911e2a7d622000a9e298f_7.jpg

Aki pedig nem olvasta volna az előző írásomat a helyről annak most adnék egy kis ízelítőt belőle...

"Bizonyára sokan láttátok már a Fűrész című film bármelyik részét, vagy a Kocka egyik változatát. Ha igen akkor előttetek van az alap képlet: zárjunk be pár embert egy helyiségbe, a kijutás érdekében pedig adjunk agyafúrt feladatokat nekik és rossz válasz esetén mi mással mint az életükkel fizessenek! Az utolsó pontot való életben természetesem felejtsük el, a többi viszont magában is izgalmasan hangzik.;
Egy pincéből kellett – különböző rejtvényeket megfejtve – kijutnunk, minderre pedig 1 óránk volt. A 4 helyiség más-más feladványokkal volt tele. A hangulatot fokozta a hangfalakból halkan szóló zene, a világítás és a rejtvények csavaros megoldása, a folyamat amikor rájössz valamire és kitisztul a kép, majd a boldogság mámorában kinyílik az a bizonyos lakat." ( a teljes cikket ide kattintva olvashatod el)

Kedvet kaptál hozzá? Akkor KATT IDE http://exittheroom.hu/hu/budapest/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerubinastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr15061804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása