Rengeteg helyről inspirálódhatunk, vagy csak csupán ‘leskelődhetünk’. Mai cikkemben azon bloggerinákat gyűjtöttem csokorba, akiket én is szeretek és követek napról-napra…

Nem kell messzire menni, ugyanis elég körülnézni a hazai oldalakon és szép számmal láthatunk különféle bloggerinákat. Külföldön sincs ez másként, a lookbook.nu felhasználóinak 80%-a blogger! Ki lehet mondani azt, hogy napjaink fiataljainak jelentős része a divatiparban szeretne elhelyezkedni.
Sokan ezért mindent meg is tesznek és rengeteg munkát fektetnek abba, hogy azon a bizonyos létrán előrébb jussanak. Sokan pedig csak sodródnak, lesz ami lesz alapon. Elvégre nem kell sietni sehova, míg kiforr a saját stílusunk és ízlésünk az jó pár évbe is beletelhet.

A ma kezdődő több részes sorozatomban, olyan lányok blogjait osztom meg veletek, akik tényleg kitartóan haladnak a céljuk felé. Aktívan postolnak szinte mindenről és közülük sokan már régóta rákerültek a divatházak radarjára! Ami különféle hivatalos meghívásokat, fashion weekeket és hát designer ajándékokat is tartalmaz…
Az első négyet már lehet sokan ismeritek is…

Lovely Pepa

A hamarosan 25. életévébe lépő spanyol hölgy Alexandra Pereira, 2009 júliusa óta osztja meg a világgal különféle outfitjeit és életét. A blog nevét a kutyusáról Peparól nevezte el, aki egy francia bulldog.
Amellett hogy sikeres blogger és vállalkozó, többek közt olyan online kampányokban szerepelt már mint a Dior, Suiteblanco, Givenchy és a Swarovski.
A Krack neve alatt pedig saját cipőkollekciót is piacra dobott.
Egyszerű, könnyen átteleportálható darabokat visel és árad belőle a természetesség!

dsc_3829_zpsf38c89ca.jpgdsc4306.jpg92365cb0.jpge2fab481.jpgdc425f62.jpgdsc_3644_zpsde1200d5.jpg
Ha tetszik a cikkem akkor a teljes írásért kattints IDE!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerubinastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr885064049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása