A minták tengerében már elvesztünk, most pedig mi lenne ha az egyszerű és hagyományos színeket vennénk nagyító alá. Két olyan árnyalatról van szó, ami mindenki ruhatárában megtalálható ez pedig a fekete és a fehér!

 

 

Marc Jacobs már tavaly szeptemberben felvezette nekünk, ő hogyan is képzeli ezt el a következő szezont, ott leginkább a csíkok domináltak! Majd októberben immáron a Louis Vuitton divatház neve alatt, kockákkal lepte meg a nagyérdeműt

mja_0028-450x675.jpg

vui_0481-450x675.jpg
Alexander Wang mindezt sokkal letisztultabban és könnyedebben prezentálta

on_0268-450x675.jpg
Karl Lagerfeld a Chanel képviseletében se maradt ki a sorból

chanel.jpg
Valentinonak pedig a fekete és a fehér párosítása is zseniálisan megy, csodaszép!

valentino.jpg
Giambattista Valli pillekönnyű klasszikus darabokat vitt a kifutóra

val_0263-450x675.jpg

A fekete fehér párosítása annyira evidens, hogy sokan unalmasnak titulálják, pedig mennyire nem az! A fehérhez legtöbbször az ártatlanságot, az egyszerűséget és tisztaságot társítjuk és az egész árnyalat valamiféle pozitív kisugárzással bír. Míg a feketéről sokaknak ugyanúgy eszébe jut az eleganciát mint a halál, éppen ezért inkább negatív jelzőkkel párosítják. A két szín találkozása pedig tökéletes, egymás ellentétei de közben mégsem, hiszen pontosan kiegészítik egymást és szerelmükből remek dolgok születhetnek. Mr Karl Lagerfeld pedig ezt már nagyon régóta tudja, ugyanis már a védjegyévé vált az a tény, hogy fekete és fehér ruhadarabokat vesz csak fel, és azokat is az elegáns fajtából, nem hiába az ízlés a vérében van.

A kifutók kicsit leegyszerűsített darabjai már itthon is elérhetőek, ezért most lássuk, hol és milyen zsákmányokhoz juthattok…


H&M

 

untitled19.jpguntitled20.jpguntitled21.jpg

Zara

collage214.jpgcollage50.jpg2169356712_1_1_3.jpg
Mango

collage55.jpg

A külföldi oldalak választéka is elég nagy…

River Island

 

untitled18.jpg
ASOS

asos.jpg

A kisebb dózis után pedig nincs más dolgotok mint válogatni és megtalálni azokat a lehetőségeket amiket ezek a színek rejtenek. Remekül variálhatók mindennel és szinte lehetetlen hibázni velük!
Egyetlen egy dologra figyeljetek viszont, találjátok meg az alkatotoknak legmegfelelőbb darabot, ugyanis ezek a galád csíkok néhol ott mutatnak többet ahol nem kéne, azt meg ki szeretné, nem igaz? A fekete inkább ott legyen ahol a ‘kis probléma’ van, mert ápol és eltakar ;] Ez nem ciki, hiszen senki se tökéletes!

xxxxxooooo

kerubina

 

A kifutós képek forrása: style.com


(a cikk forrása: http://kerubinabmb.wordpress.com/2013/01/18/fekete-feher-igen-nem/)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerubinastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr735037233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása