Minden nő (és sok esetben férfi) rémálma az öregedés. Persze hogy mindenki örökké fiatal maradna, de nincs választásunk és az idő múlása ellen akárhogyan is szeretnénk, semmit se tehetünk.

Ennek az egész média őrületnek és a photoshopnak hála, sok embernél eltorzult a kép. A szépséget máshol keresik, ahol az örök fiatalságot is...a plasztikai sebésznél. Nem mondom, hogy ez a módszer eredendően rossz lenne, ugyanis nem határolódom el attól, hogy ha majd a különféle kenceficék és masszázsok nem adnak több hatást, akkor efelé a megoldás felé forduljak. Sokan most biztos meglepődnek ezen! De nincs mit köntörfalazni! Egy pár apró kezelés még nem fog bohóccá formálni, csak tudni kell hol a határ.

Napjaink hírességei - és most maradjunk a külföldi sémánál - előszeretettel látogatják ezen jellegű egészségügyi intézményeket, ahol miután megrajzolják a jobb vonalakat rajtuk, kés vagy éppen tű alá feküdjenek. Ezzel pedig úgy érzik vissza is pörgették annak a fránya időnek a kerekét és ha máshogyan nem de külsőleg egészen biztosan pár évet nyertek. Ezen beavatkozások pedig nyílt titokként keringenek a különféle pletykákra szakosodott nemzetközi- és hazai oldalak felületén.

Mai cikkemben azon ismert embereket gyűjtöttem csokorba, akik felvették a harcot az öregedéssel, hol minimális, hol drasztikus mennyiségben!
Megjegyzés: A következő hírességek közül nyilván lesznek olyanok, akikkel nem értetek egyet, ez magánvélemény :]

Apróságok...

Cindy Crawford

A 47 éves model a mai napi fiatalokat megszégyenítő módon pózol. Nyíltan vállalja a kisebb korrekciós beavatkozásait és azt, hogy pár mínusz ráncot a botoxnak köszönhet.

cindy_crawford_2007_08_13.jpg

Terry Hatcher

A Született feleségek sztárja lassan az ötödik x-be lép, mégis a botoxnak hála egy 10 év bátran letagadhat. Vagy nem?

teri-hatcher-curly-hairstyles-2013.jpg

Elbaltázott próbálkozások...

Sajnos ebbe a csoportba jóval több példát tudunk mindannyian felsorolni, ugyanis a bakik sajnos látszanak!

Lindsay Lohan

Két ajakfeltöltés közt, gondolt egyet és belevágott a botox bizniszbe. Azt hogy valójában mi vezérelte senki se tudja, de fogjuk rá, hogy a korai ráncait akarta rendbeszedni...Na de így?

ap120117145900-620x412.jpg


Ha tetszik a cikkem akkor a teljes írásért kattints IDE!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerubinastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr665088367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása