Egyik kedves olvasóm a minap azzal a keresett meg, hogy vásárolt a H&M-ben egy pulóvert ami kicsit oversized és nem tudja mivel csempészheti be a hétköznapokba. Ezért most megpróbálom összegyűjteni agy általánosságban azt, hogy milyen darabokkal kombinálható egy ilyen pulcsi.

Képet sajnos nem kaptam, annyit lehet tudni róla, hogy elől sötétkék hátul pedig mustársárga, ezért most legyen egy teljesen általános oversized darab. A pulcsi alá vehettek egy laza basic pólót vagy egy szép blúzt is, mindent az alkalom és az outfit többi része befolyásolhat csak.

000374265.jpg

Cozy

 Mivel még hideg van és a tavasz közeledtének nyoma sincs, ezért ezeken a szürke hétköznapokon, az első és talán legegyszerűbb választás a farmer lehet. Amit egy sima bokacsizmával kombinálhattok, na és persze a táska sem maradhat el. Ebben az esetben a H&M kínálatából választottam ezt a szegecselt példányt. Sokatoknak lehet unalmasak már ezek a 'fém díszek' de nagyon úgy tűnik egy szezont még velünk maradnak.
Mindenféle pulcsihoz jó választás lehet egy nyaklánc, ami egy sima egyszínű darabot is könnyen feldobhat.
Ha a munkahelyeden annyira nem értékelik a feltűnősködést, akkor a nyakláncot csak akkor vedd fel mikor már az esti találkozóra indulsz az barátaiddal, ezzel pedig az outfitted már nem is lesz annyira hagyományos. Nemde?

untitled1.jpg

 

Boyfriend jeans

A fiúk nagy része utálja - vagy éppen nem tud azonosulni vele - sok nő viszont imádja és hordja is a 'boyfriend jeans' fantázianéven futó darabokat. Nem kell most hosszú körmondatokat gyártanom arról, hogy mi is ez, mert szerintem már mindannyian jól ismeritek.
Csak lazán felhajtjátok és jöhet valami jó kis cipő hozzá, na meg az elmaradhatatlan shopper bag - ami egy hosszú nap alapkelléke.

untitled2.jpg

Ha a cipők túl fiúsak neked akkor nyugodt szívvel választhatsz valami szépet a magasabbak közül is...

3169201056_1_1_3.jpgZara, 7.995 Ft

 

Shorter line

Egy harisnyával rögtön minden téliesíthető! Így nincs más dolgod mint kiválasztani egy neked megfelelő vastagságú darabot és már kezdődhet is a nap!

untitled3.jpg

_________

Ezen fenti összeállítások csak egyszerű példák arra, hogy mikkel is lehet párosítani egy oversized pulcsit.
Mégis úgy érzem nem kaptak elég figyelmet a különféle kiegészítők, így jöjjön még több...

untitled4.jpg

Amit láthatjátok minden egy ékszerrel, egy pár centis sarokkal vagy egy táskával könnyen átalakítható!
Mindannyiunk legfőbb inspirációi mégis a street style képek, amikor nem tudom mit vegyek fel, csak leülök a gép elé és átfutok pár ilyen jellegű oldalt, a múzsa pedig homlokon is csókol!

tumblr_mdlu5xrok61qcc2gvo1_1280.pngf8293e054992b52884dba29b4a20308ac4d7731e_600.jpgoversize-sweater-street-style.jpgget-the-look-street-style-brown-floppy-hat-ivory-sweater-red-fringe-scarf-distressed-skinny-jeans-tall-black-boots-beagle2.jpgdiwa0611121.jpgemma_watson_big_grey_sweater_b.jpgstockholm-streetstyle-e1326438395523.jpgrihanna-giorgio-baldi-santa-monica-mary-katrantzou-precious-metal-pattern-sweater-alexander-wang-cameron-booties-alexander-wang-rocco-resin-rivets-duffel.jpg

   
( a képek forrása: crisandcros.com, styleblazer.com, thefashiontag.wordpress.com, fashionwallstreet.com, fashionclick.teenvogue.com)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerubinastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr685088566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása