Mostanában annyira hideg van, hogy a szövetkabátomat, (ismertebb nevén) pufira kellett cserélnem. Lehet nem a legnőiesebb viszont nagyon meleg, ami most sokkal fontosabb mindennél.
Ki szereti vacogva róni a város utcáit ha nem muszáj?!?

 

 

Ahogy elnézem a lányokat, három csoportra lehet osztani őket:
Akik ‘akik a divatért mindent feláldoznak és soha nem fáznak’, a ‘szövetkabátos néha vacogók’ és a ‘pufi dzsekik büszke tulajdonosai’, persze vannak még átmenetek ahova sorolhatjuk a rétegesen öltözködőket és a szőrmés/bundásokat is.
Az első csoportot azok alkotják akik még ilyenkor is bőr- és farmerkabátban járnak. Ha megkérdezed őket váltig állítják, hogy nem fáznak, de ez 80%-ban nem igaz.  Évekkel ezelőtt még engem se érdekelt az, hogy amit télen viselek az melegítsen is, mostanra pedig azt vettem észre ahogy öregszem, annál inkább igénylem a ‘meleget’. Aki pedig ezt cikinek gondolná az gondolkodjon el azon, mennyiféle betegséget lehet összegyűjteni a telenkénti aktív alulöltözéssel, melynek utóhatásait nem most hanem sok-sok év múlva fogják nyögni.
A másodikba vannak azok akik bár a hideg idővel lecserélték a tavaszi/őszi darabokat, inkább az eleganciára mennek. Igazuk van, hiszen egy pufikabát nem minden esetben a legjobb megoldás, de kis csavarral könnyen az lehet.
Szerény személyem valahol a második és a harmadik találkozásánál csücsül és néha ide, néha oda hajlik! Hangulat, idő és outfit függő az, hogy mit veszek fel reggel!
A harmadik kör tagjainak fontosabb a komfort mint a vacogás. Tudják és akarják is hordani ezeket a tollas darabokat.

Szerencsére sok fashionista is a ‘pufi’ mellett szavazott amikor beköszöntött a jó öreg tél, ezért a világhálón barangolva van bőven miből válogatni, mellény és kabát terén is.

carolina-engman-all-black.jpgla-modella-mafia-emmanuelle-alt-puffer.jpgpuffer-vests.jpg

Az inspirációkból pedig kedvenceink se maradhatnak ki

untitled23.jpgOlivia Palermo

42_rachelbilson.jpgRachel Bilson

whitney-port-out-and-about-in-new-york-city-1.jpgWhitney Port

katy-perry-290.jpgKaty Perry

rihanna.jpgRihanna



Végezetül jöjjön a kifutók világa hiszen onnan indul minden. Szerencsére jól tartanak minket, hogy melegebbnél melegebb darabokat dobnak piacra évről-évre.

burberry.jpgBurberry

alexander_wang.jpgAlexander Wang

peter-pilotto.jpgPeter Pilotto

dkny.jpgDKNY

Az a rész, hogy hol és mit lehet kapni kivételesen kimarad. Ugyanis nincs olyan üzlet ahol most ne lehetne hozzájutni töredék áron valami hasonló pufis darabhoz.
A derék felett érő kistestvérek nem játszanak, ugyanis azon példányok szinte már az ‘első csoport’ körét súrolják!! Semmi se ciki, manapság már annyiféle a választék, hogy minden igényt kielégítenek vele. Legyetek kreatívak és merjétek a kabátot akár övvel kombinálni mert úgy is csinosak vagytok! Mert tényleg azok vagytok és nem kell mindent feláldozni a divat oltárán azért, hogy egy elejtett mosolyt kapjatok akárhol a városban :]

(képek: amodellamafia.com, styleandpepperblog.com, shoppinglifestyle.com, whitneyport.celebuzz.com, theaurorasky.blogspot.com, peoplestylewatch.com, beautyfashionpr.wordpress.com, style.com)

 

(a cikk forrása:kerubinabmb.wordpress.com/2013/01/23/pufiban-divatosan/)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerubinastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr205040649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása