A hideg idő még itt van és előreláthatólag még 1,5 hónapig biztosan itt lesz – kár áltatni magunkat. A pulcsik ideje így még koránt sem járt le és még tavasszal se fog. Külföldön már jó ideje dobja fel a fashionisták összeállításait egy-egy ilyen darab, amiket egyszerűen csak statement sweatshirts-ként emlegetnek.

 

Emlékszem kislányként rengeteg pulcsit hordtam, azt az igazi kerek nyakú belebújós, csuklóban és alul gumisabb verziókat. Imádtam mert meleg volt és akkor mondhatjuk, hogy divatos. Aztán kezdtem felnőni és ezen darabok inkább a ‘csak sportolás esetén’ kategóriába kerültek, majd szépen eltűntek a gardróbomból. A divat viszont ismétli önmagát – ezt nem lehet elégszer elmondani – éppen ezért a pulcsik korszaka újra eljött. Színes, fehér, mintás, feliratos, csillogó és szegecses? A lehetőségek tárháza több száz darabot tartogat számunkra. Szoknyával, magassarkúval, nyaklánccal vagy szimplán csak egy tornacipővel, mint mindig most is csak a saját ízlésünkön múlik!

Úgy tűnik a különféle divatházak mostanában egyre inkább szeretnének a kedvünkben járni és a ‘szépségért meg kell szenvedni‘ méltán híres mondást pedig egy időre polcra is tehetjük. Elég csak a sportosabb de mégis nőies wedge sneakers-ekre gondolni amibe ma már még a Nike is beszállt, Giuseppe Zanottiról nem is beszélve aki idén tavasszal is szebbnél szebb darabokkal vesz le minket a lábunkról. A sima sportcipők pedig leginkább külföldön a mindennapok főszereplői (erről korábban már itt írtam).

_____

A legtöbben talán láttátok már a Kenzo darabjait, a lavina valamikor ekkor indult el a 2012/2013-as őszi/téli kollekcióval, a Givenchy pitbullos hullámáról nem is beszélve.

collage216.jpg

Hol és milyen darabokat szerezhettek be? Íme…

H&M

hmprod3.jpgBershka

bershka_1.jpgbershka_2.jpg
Zara

zara.jpg
Pull & Bear

 

p&b_2.jpgp&b_1.jpg

A hazai kínálat után jöhetnek a már jól megszokott módon a külföldi, rendelős oldalak!

ASOS

FREE SHIPPING

ASOs.jpg
Ha tetszik ITT megrendelheted!

asos_2.jpg
Ha tetszik ITT megrendelheted!

asos_3.jpg
Többféle színben és betűvel kapható! Ha tetszik ITT megrendelheted!

_____

SheInside

FREE SHIPPING

untitled22.jpgHa tetszik ITT megrendelheted!

Chicnova

FREE SHIPPING

chico.jpgHa tetszik ITT megrendelheted!

chico_2.jpg

Ha tetszik ITT megrendelheted!

_____

A ‘shopping’ után pedig jöjjenek a különféle street style inspirációk…

chiara-ferragni-kenzo-green-sweatshirt.jpg

sweat.jpg

image007.jpg

406872147554768224_g6kkaeku_c.jpg

image005.jpg

hbz-street-style-pfw-ss13-100112-203-lgn.jpg

statement_sweatshirt1.jpg

ffcoffee-114.jpg

elenamira.jpg

Nincs más dolgotok mint a fentebb látható darabokat beilleszteni a ruhatáratokba, úgy gondolom egyáltalán nem lesz nehéz.

Beszereztél már valami hasonló darabot?

(a street style képek forrásai: whatwearewearing.com, pinterest.com, lecatch.com, dandizettecharm.wordpress.com, harpersbazaar.com)

(a cikk forrása: http://kerubinabmb.wordpress.com/2013/01/21/statement-sweatshirts-sportosan-elegans/)

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerubinastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr75037270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása